ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати хочуть виділити 3 млн грн на реалізацію мікропроектів у галузі освіти

|

На засіданні постійної комісії з питань освіти та науки Львівської обласної ради депутати вирішили пропонувати виділити з обласного бюджету 3 млн грн на реалізацію мікропроектів в освітній галузі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Таке рішення було прийнято, зважаючи на кількість звернень від громад Львівщини, які надійшли на адресу Львівської обласної стосовно виділення коштів з обласного бюджету на реконструкцію шкіл, дитячих навчальних закладів, заміну вікон тощо.

Члени комісії теж підтримали пропозицію депутата, секретаря постійної комісії з питань освіти та науки обласної ради Андрія Корната про підготовку для розгляду на сесії обласної ради двох звернень до Міністерства освіти та науки, до профільного комітету Верховної Ради України – щодо зміни підходу до видачі медалей у школах та про запровадження у школах предмету «Захист Вітчизни».

Також депутати вирішили скерувати у Львівську ОДА на доопрацювання проект Програми з підтримки і функціонування діючих, відновлення закритих та будівництва нових дитячих закладів оздоровлення і відпочинку на 2014 – 2020 роки.

Окрім того, на засіданні депутати заслухали інформацію Львівської обласної державної адміністрації щодо доопрацьованого проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік, інформацію першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації щодо стану виконання державних та обласних цільових програм, які реалізуються в області, за підсумками I кварталу 2014 року та інформацію голови Львівської обласної державної адміністрації щодо виконання обласного бюджету Львівської області за I квартал 2014 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *