ОСТАННІ НОВИНИ

Російські журналісти зробили з української біатлоністки снайпера АТО

|

Українська біатлоністка та заступник міністра молоді та спорту України Олена Підгрушна відповіла на звинувачення, за якими вона нібито бере участь в антитерористичній операції, яка проходить на сході України, про це повідомляє Gazeta.ua.

«Враховуючи, що я на сьогоднішній день повністю віддаю себе роботі в Міністерстві, роботі з дітьми та спортсменами, ця інформація викликала у мене шок і почуття несправедливості. Заспокоїли батьки – сказали, щоб не звертала уваги на такі дурниці, а займалася своєю справою.

На мій погляд, це частина російської пропаганди. Напевно, ці «журналісти» вирішили згадати давню історію з прибалтійськими біатлоністками, які нібито воювали в Чечні», – сказала О. Підгрушна.

 

Нагадамо, що співголова народного фронту «Новоросії» Костянтин Долгов звинуватив Підгрушну у вбивствах мирних жителів у Слов`янську.

«Ви знаєте, що зараз у Слов`янську відома українська біатлоністка Олена Підгрушна працює снайпером? Ось ця спортсменка, яка часто була на російських каналах, коли виступала в біатлоні. Ви знаєте, що її чоловік – член партії «Свобода» Олексій Кайда? Так от, зараз Підгрушна у складі каральних українських сил працює в Слов`янську снайпером і вбиває мирних громадян», – заявив Долгов у прямому ефірі «росії-1».

Фото: Biathlon.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *