ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі терористи обстріляли блокпост АТО біля Слов`янська

|

Сили та засоби залучені до проведення антитерористичної операції у визначеному районі продовжують виконання завдань за раніш визначеними планами. До виконання завдань залучена достатня кількість особового складу та військової техніки. Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов, передає УНН

“Терористи, відчуваючи неминучу расплату за свої дії, намагаються залишити район проведення АТО, обстрілюють блок пости, що блокують відхід терористів.

Так, минулої ночі терористи знову обстріляли блок пост українських силовиків у передмісті Слов’янськ, вогнем у відповідь стрільба з боку терористів припинилась.

Задача сил АТО відновити лад та спокій у регіоні; ціль – блокувати та, за умови відмови від здачі зброї, знищити терористів.

Сили АТО не застосовують силу проти мирного населення регіону, наша місія відновити мир на сході України, забезпечити безпеку мирного населення”, – написав В.Селезньов на своїй сторінці у Фейсбук.

Як повідомляв УНН, триває штурм терориствми прикордонного загону у Луганську, що розпочався сьогодні вночі. Наразі відомо про 7 поранених прикордонників. Терористи почали обстріл прикордонників із житлових будинків, розташованих навколо загону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *