ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура розглядає умисне вбивство у загибелі жінки-підприємця

|

Прокуратурою Львівської області взято на контроль розслідування обставин загибелі жінки-підприємця, яка загинула 29 травня, внаслідок падіння з вікна 10-го поверху податкової адміністрації Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За вказаним фактом органами внутрішніх справ того ж дня розпочато кримінальне провадження із попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.115 КК України – умисне вбивство.

Водночас, прокуратурою Львівської області контролюється хід розслідування у цьому провадженні та надано вказівки органу досудового розслідування щодо проведення окремих слідчих (розшукових) дій, спрямованих на дослідження усіх обставин, які призвели до вказаного трагічного випадку.

Зокрема, на цей час перевіряється законність дій посадових осіб управління Міндоходів стосовно підприємницької діяльності загиблої жінки. У тому числі, встановлюється  підставність версії щодо доведення до самогубства останньої через незаконний тиск з боку посадовців згаданого відомства. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *