ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відзначає Всеукраїнський Велодень

|

Сьогодні, попри погоду, Львів долучився до Всеукраїнського Велодня. Цьогорічний захід у Львові проходить під гаслом «Я – за рівні права на дорозі, я – за рівні права всіх дітей». Це спільна благодійна акція Асоціації велосипедистів Львова та Навчально-реабілітаційного Центру «Джерело». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Перед та під час старту веломарафону поширювались косинки за благодійну пожертву від 25 грн., які могли вносити учасники велопараду. Поширення косинок підтримують і веломагазини Львова. Всі залучені кошти будуть спрямовані на підтримку щоденного довезення дітей та молоді з особливими потребами на освітньо-реабілітаційні програми Центру «Джерело».

Всеукраїнський Велодень – це масштабна загальнонаціональна акція, яка об`єднує тисячі велосипедистів усієї України. Учасники акції, незалежно від віку та стилю катання, виступають за здоровий і активний спосіб життя, безпеку та взаємоповагу на дорогах і наголошують на необхідності створення цивілізованих умов для руху велосипедистів у відповідності до європейських стандартів.

Учасники веломарафону проїдуть за маршрутом: проспект Свободи – проспект Шевченка – вул. Саксаганського – площа Петрушевича – вул. Зелена – вул. Сихівська – проспект Червоної Калини – вул. Хуторівка – вул. Наукова – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича – вул. Митрополита Андрея – вул. Устияновича – вул. Соломії Крушельницької – вул. Січових Стрільців – проспект Свободи.

Як повідомили організатори, через погодні умови попередньо анонсовані велопікнік, велоквест та кінофестиваль «Ровер» скасовані. Однак у Велолокації Радлер, що на вулиці Дудаєва, 16 з 19:00 до 22:00 години відбудеться Afterparty сьогоднішнього Велодня.

Фото: прес-служби ЛМР 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *