ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поховали генерала Сергія Кульчицького

|

До Львова доправили тіло генерала Кульчицького, який загинув у Слов`янську. У ці хвилини генерала ховають біля могил бійців Небесної сотні на полі почесних поховань Личаківського цвинтаря, інформує кореспондент Львівського порталу.

Попри негоду, попрощатися із генерал-майором Сергієм Кульчицьким прийшли рідні, близькі та багато небайдужих львів’ян. Також на похованні присутні керівники силових відомст Львівщини.

Нагадаємо, що Генерал-майор Сергій Кульчицький очолював військову частину №3002 у Львові, а також обіймав посаду заступника начальника управління Західного територіального командування внутрішніх військ.

 

Як писав Львівський портал, 29 травня, близько 12.30 год поблизу міста Слов`янська Донецької області, в районі проведення АТО, під час розвантаження продуктів харчування на четвертий блокпост, терористи підбили вертоліт МІ-8 Національної гвардії. В результаті події загинули 12 людей – шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи екіпаж вертольота, і шість – представників спецпідрозділу «Беркут». Один військовослужбовець Національної гвардії України залишився живий і перебуває у важкому стані».

Згодом силами АТО здійснено артилерійський та авіаційний обстріл території, з якої збили гелікоптер МІ-8 Національної гвардії України. Терористів причетних до обстрілу – знищено

Відео: 5 канал

На фото скріншот із відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *