ОСТАННІ НОВИНИ

Центр надання адміністративних послуг змінює графік роботи

|

Центр надання адміністративних послуг змінює графік роботи та запроваджує електронну систему керування чергою. Відтак, вже від 26 травня Центр працює у відремонтованому приміщенні, де для мешканців передбачено максимально комфортні умови. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Нагадаємо, раніше графік був з 08.00 до 19.00 год. Зараз графік роботи Центру: понеділок-вівторок – з 09.00 до 18.00 год., середа-четвер – з 09:00 до 20.00 год., п’ятниця – з 09:00 до 17:00 год., субота – з 09.00 до 16.00 год. Центр працює без обідньої перерви.

«Графік змінений, відповідно до опитування на сайті ЛМР. Станом на сьогодні, опитано 400 людей, 80% – погодилися з новим графіком роботи. Впродовж 3 років ми працювали з 08.00 до 19.00 год. Спостереження показують, що з 08.00 до 09.00 год. не було більше 2 людей. Ресурс, який затрачався на обслуговування 1-2 людей, виявився недоцільним», – пояснила зміну графіку роботи Центру начальник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик. 

Через Центр надання адміністративних послуг м. Львова надається 217 адміністративних послуг, з яких 59 послуг надаються територіальними підрозділами ЦНАП у кожному районі міста.

Відтепер через Центр надаватимуться послуги дозвільного характеру, які прийматимуться через державного адміністратора, зокрема послуги: 

–                УОІС – 1 послуга – «Надання висновку про погодження місця розташування об’єкта та висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки»;

–                Управління економіки – 1 послуга – «Надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами»;

–                УПРтаРЗВ – 3 послуги:

–        Передача земельної ділянки із земель державної або комунальної власності у власність*, постійне користування або оренду** фізичним особам – підприємцям та юридичним особам;

–        Продаж земельної ділянки під приватизованими об’єктами нерухомого майна фізичним особам-підприємцям та юридичним особам;

–        Погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (висновок) фізичним особам – підприємцям та юридичним особам комісією з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою.

–       Дозволи органів державної влади, які надаються через Дозвільний офіс на вул. Весняній, 4.

Заплановано прийом усіх адміністративних послуг у будь-якому із територіальних підрозділів ЦНАП (для зручності мешканців). Окрім того, заплановано залучення до роботи ЦНАП державних органів влади.

Нагадаємо, Центр надання адміністративних послуг розміщений у приміщенні Львівської міської ради на першому поверсі. В день в Центр звертається приблизно 200-250 мешканців (150 – на інформаційну довідку і приблизно 100 – до адміністраторів Центру).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *