ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк запрошує на роботу в уряд іноземних фахівців

|

У кожному з міністерств вводиться посада заступника міністра з питань європейської інтеграції та працюватиме фахівець із Європейського Союзу, який допомагатиме Україні виконувати Угоду з ЄС. Про це заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду у вівторок, 27 травня. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

За словами Арсенія Яценюка фахівці з ЄС допомагатимуть Україні виконувати Угоду між Україною і ЄС.

«Разом із нашими європейськими партнерами ми створили групу підтримки України. У кожному міністерстві тепер буде фахівець із Європейського Союзу, який буде допомагати Україні виконувати Угоду між Україною і ЄС, наближувати нас до Європейського Союзу і європейських стандартів», – сказав Глава Уряду.

Він повідомив, що у всіх міністерствах України вводиться окрема посада заступника міністра з питань європейської інтеграції.

«Ключовий центр буде знаходитися в Кабінеті Міністрів, цим питанням буде керувати заступник Міністра Кабінету Міністрів із питань європейської інтеграції», – додав Прем’єр-міністр.

«Кожна реформа, яка необхідна для країни і відповідає європейському стандарту, буде виконуватися міністерствами, і це – першочергове завдання», – зазначив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду також повідомив, що на засіданні Уряду буде розглядатися питання Державного бюджету на 2015 рік і виконання поточних показників Державного бюджету.

Він також наголосив, що стандартні підходи до економічного розвитку в країні в сучасних умовах не є ефективними: Про це, зазначив він, йшлося на розширеній нараді з питань бюджету на 2015 рік 26 травня.

За його словами, стандартні бюрократичні підходи, які були в Україні протягом 23 років щодо модернізації української економіки, «дійшли до того, що економіки не залишилося».

Прем’єр-міністр зазначив, що ситуація з поточними виплатами «складна, але контрольована».

 

Фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *