ОСТАННІ НОВИНИ

У Дніпропетровську люди дуже патріотично налаштовані – Парасюк

|

Хлопці зі Львова допомагають боротися з сепаратистами та базуються в найгарячіших регіонах Східної України. Про це повідомив сотник з Майдану Володимир Парасюк, пише Новий погляд.

«Тиждень тому я увійшов в штаб полку Національного захисту Дніпропетровської області. Не можу сказати, скільки тут львів’ян, тому що не маю права розголошувати таку інформацію, але людей тут чимало. Багато хто ще приїжджає із Львівської області, записуються, частину хлопців зі своєї сотні я теж сюди перебазував»,– розповідає Володимир Парасюк.

Він додає, що у Дніпропетровську облаштовані спеціальні полігони, де проводять вишкіл, навчають військового мистецтва і тактики бою. 

«У Дніпропетровську зараз люди дуже патріотично налаштовані, тут реально спокійно. Недавно змінили начальника міліції, вже якісь кадрові зміни відбуваються. Але у Луганську та Донецьку ще є загроза, ми намагаємося допомогти їм», – каже Володимир Парасюк.

За його словами, більшість бійців полку Національного захисту Дніпропетровської області базуються у найгарячіших регіонах Східної України, охороняють блокпости та намагаються забезпечити порядок на Донеччині та Луганщині.

Співрозмовник наголошує, що люди всіляко зголошуються і матеріально допомагають військовим: «Я на своїх сторінках у соцмережах викладаю інформацію про те, що нам потрібно, люди відгукуються. До прикладу, вчора один чоловік з Львівщини переслав нам 24 тис. гривень, з Америки, з Італії люди допомагають».

Володимир Парасюк додає, що усі, хто приїхали зі Львова та області, будуть голосувати в Дніпропетровську та обіцяють до останнього захищати Україну.

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *