ОСТАННІ НОВИНИ

За гроші на другий тур виборів можна купити надсучасні гвинтокрили – Луценко

|

Довірена особа кандидата в президенти України Петра Порошенка Юрій Луценко закликає усіх прийти на вибори 25 травня, аби вони завершились в першому турі. Адже другий тур, за його словами, обійдеться державному бюджету в 600 млн грн. Про це Ю.Луценко сказав сьогодні під час прес-конференції у Львові, передає кореспондент Львівського порталу.

Ці кошти, за словами політика, краще витратити на купівлю трьох американських гелікоптерів «Апач», які б допомогли українській армії знищити терористів.

«Американський гвинтокрил «Апач», який збиває через тепловізори точковою зброєю терористів з висоти вісім кілометрів, якого не можна дістати протизенітними ракетами, що є на озброєні в терористів, – коштує $17 млн. Відтак, другий тур президентських виборів – це три вертольоти «Апач». Це ціна точкового озброєння армії, яка зможе нарешті покінчити з терористами, не ризикуючи життям наших солдат. Що важливіше – помірятися силами в другому колі, чи все ж таки розпочати Антитерористичну операцію і покінчити з війною і з планами розчленування України», – наголосив Ю.Луценко.

За словами політика, сьогодні Україна може обрати президента ще в першому турі. «Для мене особисто це дуже позитивний сигнал, бо ми вперше обираємо президента в час війни. Немає Антитерористичної операції, є військові дії на сході України, нав’язані нам Кремлем. Ми сьогодні перебуваємо в час найбільшої загрози української державності за 23 роки її існування», – зазначив він.

Ю. Луценко також зауважив, що якби рейтинги були не на користь Петра Порошенка, він все одно закликав би усіх проголосувати так, аби перемога президента стала можливою уже в першому турі. «Бо це найпотужніший удар по Кремлю, по плану Путіна внести хаос і розкол України – фактично знищити нашу державу. Майдан був сигналом для Путіна, що жити можна по-іншому, не під контролем КГБістів і імперського мислення. І досягнення Україною кращого рівня життя є смертельно небезпечним для російської імперії. Тому він буде робити усе, аби цього не відбулося. Наш національний інтерес диктує нам перемогу в першому турі. Наш спільний ворог – війна і кремлівські ляльководи. Перемога в першому турі зруйнує ці плани і покаже Україну, як самодостатню, впевнену в собі державу, котра сама визначає своє майбутнє. Тому я агітую підтримувати не тільки Порошенка, а підтримати перемогу 25 травня», – наголосив Ю.Луценко. 

Фото: Олександр Проценко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *