ОСТАННІ НОВИНИ

Скільки доводиться стояти росіянам в черзі, щоб потрапити в Крим (відео)

|

У сюжеті розповідається про ті складнощі, з якими стикаються росіяни, що намагаються добратися в Крим. Зокрема деякі водії вантажівок стоять в черзі на переправу Кавказ – Керч по чотири доби, а водії легковиків признаються, що вже добу стоять в черзі і невідомо скільки ще їм доведеться так стояти, оскільки їхні ж невиховані співвітчизники об’їжджають чергу зустрічною смугою і тим самим не дають всій черзі рухатися. Про це пишуть Коментарі.

Варто також зауважити, що крім людей в чергах, які страждають від агресивної політики Кремля, дедалі актуальнішою стає проблема з доставкою продуктів харчування до Криму, оскільки українські товари терористи на блокпостах не впускають, а російські, постоявши кілька діб на переправі під палючим сонцем, можуть стати небезпечними для вживання. Сюжет знімався в останній день квітня, коли температура повітря ще не перевищувала 20 градусів, чим будуть харчуватися кримчани, та ті, хто ризикне туди поїхати відпочивати, влітку, коли температура перевищує 30 градусів в тіні, залишається загадкою.

Цікаво, що Китай, на який покладала надію Росію, відмовився будувати міст через Керченську протоку, тож ситуація з транспортуванням до окупованого Криму із Росії  навряд-чи покращиться найближчими роками.

Відео: Александр Коваленко      

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *