ОСТАННІ НОВИНИ

Морги Донеччини вщент забиті тілами вбитих сепаратистів

|

 Минулий тиждень АТО став для українських військових на Сході найбільш результативним, і, водночас, одним із найтрагічніших, ідеться у сюжеті ТСН. Тиждень.

 Секретар РНБО Андрій Парубій попередив терористів: межу перейдено. Результат не забарився – знищено базу бойовиків під Краматорськом, зачищена від терористів телевежа – і територія навколо Слов`янська, а вчора наші військові увійшли і в саме місто. Операція наближається до фіналу – про це говорять дедалі частіше. Як повідомляє кореспондент ТСН Олександр Загородний з місця подій, у середмісті Краматорська триває бій між силами АТО та бойовиками. Українські спецпризначенці та нацгвардійці намагаються відбити урядові будівлі.

На північній частині Слов`янська вдень висадилася українська мобільна група спецпризначенців, які також ведуть бій із захопниками. Терористи поки що не відступають, постійно обстрілюють бійців АТО із гранатометів зокрема. Серйозну підтримку військовим надають спецпризначенці управління держохорони – в основному, це снайпери, які працюють в гарячих точках вже кілька останніх тижнів, кажуть, що за цей час їм вдалося знищити переважну більшість бойовиків – ворог на відкриту частину вже не виходить і так активно не діє. З такими суперниками – чеченцями, дагестанцями, переконують спецпризначенці, можна боротися, якщо діяти грамотно. Дуже важко останнім часом працювати пілотам – майже не на кожному блокпості у терористів з`явилися переносні зенітно-ракетні установки. Але ворого поступово втрачає сили – у Слов`янську виникли певні проблеми у терористів – у них вистачає зброї, але не вистачає людей. Місцеві морги вщент забиті тілами вбитих.

За інформацією джерел ТСН, вбитих терористів їхні соратники вже закопують у найближчих лісопосадках. Нині у Слов`янську відбувається ротація. Правоохоронці та нацгвардійці повертаються додому у піднесеному настрої. “Було важко, було небезпечно, але заради України працювалося добре”, – запевнюють втомлені, але впевнені бійці.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *