ОСТАННІ НОВИНИ

«Стрілок» кличе на передову жінок, бо чоловіки не йдуть (відео)

|

Російський диверсант Ігор Гиркін, відомий під псевдонімом «Стрєлков», який оголосив себе Верховним Головнокомандувачем, закликав жінок Донбасу записуватися до бойових загонів.

Про це Стрєлков заявив у своєму відеозверненні, розміщеному на YouTube.

“Якщо чоловіки не здатні, доведеться закликати жінок. Я віддав наказ приймати їх в ополчення. Дуже шкода, що серед жінок немає офіцерів, але яка різниця, якщо чоловіки офіцери до нас не їдуть зовсім”, – сказав він.

Російський диверсант поскаржився, що битися в гарячих точках – Слов`янську, Краматорську, Червоному Лимані, Костянтинівці, Горлівці жителі Донбасу не хочуть.

“Ніяк не очікував, що в усій області не знайдеться і тисячі чоловіків, готових ризикувати життям не в себе в місті, а на передовій, де кожен день стріляють”, – сказав він.

“Стрілок” також розповів, що зараз у нього на озброєнні – переважно чоловіки за 40, а багато з тих, які прибували з регіонів Донбасу, просто “вимагали зброю, щоб захиститися від криміналу і бандитів у себе вдома”.

 

“Можливо, залишилися лічені дні, поки бойові дії, які тривають без особливої запеклості, розгорнуться до битви з десятками і сотнями убитих і поранених”, – зазначив він.

Стрєлков вважає, що сотні тисяч донеччан просто спостерігають за подіями по телевізору, “чекаючи, коли з єдинокровної Росії висунеться армія, здатна все зробити за них”.

Він закликав усіх здатних носити зброю і застосовувати її “​​проти ворогів народу” взяти участь у бойових діях проти української армії.

Як відомо, українська влада проводити АТО на Сході країни, де проросійські терористи захоплюють адмінбудівлі, розстрілюють мирних громадян на блокпостах і беруть в заручники людей.

Українська правда                                    


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *