ОСТАННІ НОВИНИ

Мажорка, яка вчора збила дитину, неодноразово мала проблеми з міліцією

|

23-річна Вікторія Барановська, яка вчора, 16 травня, на вулиці Дорошенка у Львові, будучи обкуреною марихуаною, збила 11-річну дівчинку, вже неодноразово мала проблеми з міліцією. Про це пише Новий погляд з посиланням на джерело в правоохоронних органах. 

«Свого часу її притягали за наркотики. Однак, якщо не зраджує пам`ять, все закінчувалося адмінпротоколами. Засвітилася вона також у скандальній історії, коли група перевертнів у погонах незаконно утримувала старшого чоловіка, колишнього геолога, з метою переписати його квартиру. Тоді провина Барановської доведена не була», – розповіло джерело.
«У неї мама – бізнесменка», – додало джерело.
За його словами, горе-водійку, опитавши, відпустили, хоча за старим Кримінальним кодексом її би затримали щонайменше на 3 доби. Щодо міри покарання, то, як мінімум, її мали би позбавити водійських прав. 
«Щодо серйознішого покарання, то все залежатиме від того, що буде із травмованою дитиною», – каже джерело.
Як повідомили в прес-службі обласного ДАІ, у школярки діагностували струс головного мозку, забійну рану лоба та синці. 
Наразі, за інформацією «Погляду», жертва ДТП продовжує перебувати у лікарні, де сьогодні зранку її провідувала винуватиця аварії.
Нагадаємо, 16 травня, близько 18.30 год. на вул. Дорошенка сталось ДТП. Дівчинка бігла додому та не помітила машину БМВ, якою кермувала жінка. Як зясувалося, наїзд здійснила 23-річна Вікторія Барановська, яка була під дією марихуани. 

Фото надали очевидці ДТП 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *