ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині триває набір добровольців у батальйон територіальної оборони

|

12 травня голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех провела робочу зустріч з в.о. Львівського обласного військового комісара, полковником Ігорем Боловицьких щодо формування  3-го батальйону територіальної оборони у Львівській області, який буде базуватися у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки у м. Яворові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У зустрічі також взяли участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій та перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник.

Під час зустрічі  Ігор Боловицьких доповів керівництву області  про забезпечення  батальйону речовим та майновим спорядженням: «Станом на сьогодні ми повністю забезпечені радіозв’язком, камуфляжами, санітарним обладнанням, харчуванням, дезінфекційними душовими, майстернею для ремонту автомобільної техніки, кухнею, палатками тощо. Наразі є велика потреба у військовому  взутті, постільній  групі  та бронежелетах. Сподіваюся, що це питання ближчим часом зможемо залагодити», – зазначив І. Боловицьких.

За його словами, наразі батальйон сформовано із 42 добровольців, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом. Набір на військову службу активно триває.

Своєю чергою,  голова Львівської ОДА Ірина Сех підкреслила, що  підтримка української армії  є найголовнішим питанням сьогодення, адже від цього залежать мир і спокій громадян нашої держави.

«Ми маємо зробити все можливе, аби якнайшвидше зміцнити наше військо, яке впродовж останніх років практично було зруйноване, аби збройні сили України  за потреби змогли дати гідну відсіч  ворогу», – наголосила Ірина Сех.

Нагадаємо, за ініціативи голови Львівської облдержадміністрації Ірини Сех було створено Благодійний фонд для матеріально-технічного забезпечення батальйону.

Реквізити.
Одержувач: Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ЄДРПО:   02940262
МФО: 300023
р/р:  26003000003818
ПАТ УКРСОЦБАНК
Призначення платежу: «Матеріально-технічне забезпечення 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області».

Також з обласного бюджету  на підтримку 3-го батальйону територіальної оборони у Львівській області виділено 1 млн грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *