ОСТАННІ НОВИНИ

Ахметов уже відхрещується від кишенькових збройних формувань

|

Народні дружини з числа працівників металургійних комбінатів, анонсовані групою Метінвест, будуть допомагати співробітникам правоохоронних органів в Маріуполі суворо в рамках чинного законодавства

Про це заявив гендиректор ТОВ “Метінвест холдинг” Юрій Риженков, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу холдингу.

“Хочу підкреслити, що мова йде про ту допомогу правоохоронним органам, яка регламентована чинним законодавством України, зокрема законом України про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону”, – сказав Риженков.

Він також додав, що патрулювати вулиці Маріуполя будуть тільки добровольці спільно з міліцією, без жодних політичних мотивів і без зброї в руках, суворо за законом.

“Наше основне завдання – щоб працівники наших підприємств по всьому Донбасу могли жити і працювати спокійно, не побоюючись за життя і здоров`я своїх близьких”, – підкреслив гендиректор.

Основним акціонером компанії METINVEST BV (Холдингова компанія Групи Метінвест) є Група СКМ (71,25%), що належить Ринату Ахметову.

espreso.tv 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *