ОСТАННІ НОВИНИ

Україна довела, що хоче мир та спокій – Руслана

|

Сьогоднішній день має символізувати лише два слова – мир та спокій. Весь світ має розуміти, що Україна боролася з фашизмом, Україна проти війни і відмовилась від ядерної зброї. Наша країна довела, що не хоче воювати. Про це в коментарі Львівському порталу повідомила співачка та активна громадська активістка Руслана Лижичко.

За словами Руслани люди повинні й надалі мирно стримувати агресію путінської Росії.

«Ми стримуємо агресію Путіна всім чим можемо. Він навіть мабуть не очікував, що після такої кількості провокацій та агресії, люди й надалі не братимуть до рук зброї. Бо якщо оцінити ментально то українці – нація, яка не хоче воювати. Нас не можливо підняти на війну… Ми повинні зберегти мир та спокій, так, як це зробили люди під час першого штурму Майдану. Це здавалось би цинічні слова, але ми повинні про це пам’ятати», – наголосила співачка.

Окрім того вона переконана, що здолати агресора можна не зброєю, а духом.

«Не вірте в зброю, ми не зі зброєю перемогли, з нею ніхто ніколи не буде перемагати. Не важливо показувати в кого скільки танків, важливо продемонструвати в кого більше духу, сили, волі, мужності та терпіння – ось це є найбільша зброя», – переконана Руслана.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *