ОСТАННІ НОВИНИ

Суд частково заборонив проведення масових заходів у Львові 9 травня

|

Львівський окружний адміністративний суд частково заборонив проведення масових заходів у Львові 9 травня. Про це Львівський портал повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, заборонено проведення акції ГО «Ідея нації». Нагадаємо, з метою недопущення провокацій, Львівська міська рада скеровувала позовну заяву до суду з вимогою заборонити проведення 9 травня у Львові масових демонстрацій, мітингів, походів.

У позовній заяві Львівська міська рада просила суд заборонити ГО «Ідея нації», ГО «Львівська міська рада організації ветеранів України», а також будь-яким іншим політичним партіям, громадським організаціям та окремими громадянам проводити 9 травня у Львові масові заходи.

Відтак, суд задовольнив позов частково – заборонив проведення заходів ГО «Ідея нації». Проводити заходи ГО «Львівська міська рада організації ветеранів України» суд не заборонив. 

«Це неприпустимо, коли 9 травня на пам’яті жертв хочуть маніпулювати.

Юридичне управління ЛМР мало достатньо підстав вважати, що задекларовані у заявках акції можуть спричинити загрозу громадській безпеці на 9 травня, тому ми звертались до суду», – розповіла начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич.

До позовної заяви була додана і копія відповідного листа ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області від 05.05.2014р. №16/2850.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *