ОСТАННІ НОВИНИ

Через пошуки вибухівки перекритий центр Львова

|

У Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької, досі ведуться пошуки вибухівки. Правоохоронці перевіряють на наявність підозрілих предметів усі приміщення театру та прилеглу територію. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу з місця події.

За словами кореспондента, на місці події працюють вибухотехніки, кінологи, представники слідчо-оперативної групи міліції, та експерти інших служб.

«Перекрито дорогу від площі Торгової (від ринку Добробут – авт.) до ТЦ «Магнус». На під’їздах стоять наряди ДАІ, які не пропускають транспорт. Проспект Свободи також перекритий. Довкола центру міста утворилось незначне скупчення транспорту», – повідомляє очевидець. 

Як повідомили «Львівському порталу» у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області, інформація про замінування надійшла близько 20:00 год. На спеціальну лінію «102» зателефонував анонім, який повідомив про замінування.

Зараз окрім пошуків ймовірної вибухівки проводяться слідчі дії, щоб встановити особу аноніма, який повідомив про замінування.

Фото: Львівський портал 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *