ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові змагатимуться студенти-інженери з усієї України

|

З 12 по 16 травня у Львові вперше пройде Національний етап Європейських Інженерних змагань EBEC Ukraine 2014. Відбуватимуться змагання у Національному університеті «Львівська політехніка». Організаторами виступила Міжнародна студентська організація BEST Lviv, інформує кореспондент Львівського порталу.

У Львові зберуться талановиті студенти, переможці локальних етапів з Києва, Вінниці та Запоріжжя, котрі володіють технічними навичками та визначаються неабиякою креативністю. Проект щорічно підтримують партнери, компанії-роботодавці, які у такий спосіб налагоджують контакти зі своїми майбутніми перспективними фахівцями

Змагатися студенти – інженери будуть у двох категоріях :

Team Design – розв’язання певного технічного завдання командою упродовж обмеженого проміжку часу. Результатом проведення конкурсу є наявність пристрою, що виконує необхідні функції для розв’язання поставленої задачі. Завдання для цієї категорії може охоплювати різноманітні галузі інженерних дисциплін: електротехніку, електроніку, механіку, гідравліку, радіотехніку тощо.

Case study – розв’язання аналітичних завдань, детальне дослідження певного об’єкта, проблеми чи процесу, що має чіткі часові та просторові межі. Зазвичай розв’язують питання управлінської діяльності або технічної сфери. Надаються всі дані, необхідні для розв’язання поставленої задачі. Завдання може мати специфічний характер, що стосується проблем та розробок компанії. Результати досліджень команди представляють у вигляді проведення презентації.

Змагання в обох категоріях будуть проходити одночасно. Завдання розробляються організаторами та компаніями-партнерами і тримаються у таємниці до початку заходу. Після закінчення змагань, на офіційному закритті, буде визначено 2 команди-переможці, які поїдуть на EBEC Final у Ригу (Латвія) і будуть там представляти Україну серед інших країн Європи.

Нагадаємо, що EBEC (European BEST Engineering competitions) – це проект, який щороку об’єднує талановитих студентів і дає змогу їм втілювати креативні інженерні ідеї.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *