ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики в Слов`янську провокують жертви серед мирного населення – Полторак

|

Терористи в Слов`янську провокують жертви серед мирного населення. Про це у Слов`янську заявив командувач Національною гвардією Степан Полторак, повідомили УНІАН у прес-службі МВС.

«Ворог провокує нас, і робить все можливе для того, щоб ми застосовували потужну зброю, щоб спровокувати жертв серед мирного населення», – повідомив командувач.

За його словами, бойовики, озброєні гранатометами, мінометами, кулеметами. «Люди добре навчені. За зовнішніми ознаками, вони далеко не слов`янської зовнішності», – сказав Полторак.

Він підкреслив, що українські силовики роблять все, щоб захистити мирне населення.

«Дороги перекриті, але ми даємо можливість проїхати цивільним особам для того, щоб вони не потрапили під обстріл і не були поранені», – сказав командувач Нацгвардією.

Як повідомляв УНІАН, за даними МВС, сьогодні під час проведення АТО в Слов`янську 4 представника МВС було вбито, близько 30 – отримали поранення.

Сепаратисти стріляють з автоматів і мінометів.

«Тактика бою нападників – прикриватися живим щитом з числа місцевого населення. Крім того, місцеві жителі повідомляють, що нападники масово обстрілюють і підпалюють житлові будинки. Є жертви серед місцевого населення», – повідомляє УЗГ МВС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *