ОСТАННІ НОВИНИ

Диверсійні групи вже є на території західної України – Кошулинський

|

За інформацією віце-спікера Верховної Ради України Руслана Кошулинського, диверсійні групи вже є на території західної України, передає кореспондент УНН.

«Я переконаний, що нам не вдасться в повній мірі забезпечити уникнення провокацій з огляду на те, що я вже зараз володію інформацією про певні групи диверсійні, які вже є на території навіть Західної України», – повідомив він сьогодні під час брифінгу в Івано-Франківську.

За даними Р.Кошулинського, нині в Луганській і Донецькій областях фіксують масове викрадення номерних знаків з автомобілів з реєстрацією в центральних і західних областях.

Він також зазначив, що СБУ контролює пересування диверсійних груп, «зокрема, зі сторони Придністров’я, з Вінницької області, з Чернівецької області, які будуть заїжджати у вигляді туристів, які вже є частково».

Крім того, за інформацією Р.Кошулинського, відбулось часткове розконспірування агентів ФСБ, які досі були засекреченими і працювали на території України.

«Тому я не є в такому феєричному стані, що буде все гаразд. Навпаки, я застерігаю не піддаватися на провокації», – підкреслив віце-спікер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *