ОСТАННІ НОВИНИ

Губернатор Одещини скликав нараду. Сепаратистів викурюють з ОДА

|

Керівництво Одеської області проводить екстрену нараду у зв`язку з безладами в центрі Одеси.

Про це на своїй сторінці в соцмережах повідомив губернатор Володимир Немировський, – передає Думская.нет.

“Заворушення в Одесі – неприйнятні. Керівництво міліції, прокуратури вже у мене в кабінеті. Ми приймаємо максимально інтенсивні заходи, щоб відновити порядок і законність. Організатори, виконавці, пособники і підбурювачі – чекайте дзвінків у двері. Вас знайдуть”, – заявив він.

Як відомо, протистояння в центрі Одеси триває з третьої години дня. Міліція повідомила про чотирьох загиблих від вогнепального поранення, десятки поранені.

Раніше екс-губернатор Одеси Едуард Гурвіц заявив, що заворушення в Одесі – “яскравий приклад реалізації найбрудніших технологій зриву виборів і штучного “розгойдування” ситуації в абсолютно спокійному і мирному місті”.

“Ніякого реального приводу для конфлікту і зіткнень не було. Але це не завадило їх ватажкам, при повному потуранні міліції, під телевізійні камери розгорнути справжню битву”, – вважає Гурвіц.

Він також звинуватив “окремих предствителей місцевої влади” у змові з призвідниками масових заворушень.

Разом з тим в Одесі сепаратисти після відступу на Куликове поле, спробували захопити ОДА.

“Міліція просто за цим спостерігає зі сторони та дзвонить комусь з питанням “що робити?””, – написав у своєму Фейсбуці Віталій Уманець.

Пізніше він написав: “Почався штурм будівлі ОДА в Одесі, сепарасти кидають коктейлі Молотова у натовп з даху. Викурюємо сепарастів, у будівлі вже з`явився наш прапор”. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *