ОСТАННІ НОВИНИ

У Слов`янську вже знають скільки потрібно трупів для провокації

|

За інформацією групи “нформаційний спротив”, за вказівкою керівництва ГРУ ГШ ЗС РФ, проросійські терористи мають намір завтра 2 травня здійснити чергову провокацію з можливою загибеллю людей в Слов`янську

Диверсію планується здійснити під виглядом бойовиків “Правого сектора”, пище на своїй сторінці у Facebook військовий експерт Дмитро Тимчук, повідомляє Еспресо.TV.

Дана акція буде приурочена приїзду в Україну високопоставленого представника РФ, який прибуде нібито з метою ведення переговорів про звільнення представників ОБСЄ, захоплених терористами. “За нашою інформацією дана офіційна особа перебувала в Україні під час трагічних подій на Майдані в лютому 2014 року”, – зазначив Тимчук.

За його словами, підготовку до провокації в Москві почали сьогодні, поширивши “Заяву МЗС Росії щодо планів Києва провести силову операцію на Південному Сході України”. 

У заяві, зокрема, говориться, що в Кремлі “стурбовані появою в ЗМІ повідомленнями про намір київського режиму здійснити штурмову спецоперацію в південно-східних районах країни, та ще із залученням загонів ультранаціоналістичного “правого сектору”. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *