ОСТАННІ НОВИНИ

В`їзди до Львова під охороною озброєних людей (фото)

|

На в’їздах у місто Львів правоохоронці спільно з громадськими активістами виставили блокпости, щоб не допустити приїзду в місто провокаторів зі сходу України. Блокпости працюють цілодобово з 24 квітня.

Як повідомляють у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області, блокпости діють на кожному в’їзді у Львів та на автодорогах в районах області. Контроль за ситуацією здійснюють працівники спеціального батальйону міліції спільно з інспекторами ДАІ та працівниками районних відділів міліції. Міліціонери несуть службу у повному екіпіруванні з автоматичною зброєю.
 

Спільно з правоохоронцями на блокпостах працюють громадські активісти з числа самооборонівців, громадських формувань з охорони порядку.


«Насамперед ми здійснюємо перевірку автотранспортних засобів з іногородніми номерами. Також, якщо автомобіліст на під’їзді до блокпоста починає вести себе дивно – викручувати кермо, якісь рухи дивні на дорозі починає виробляти, – то одразу зупиняємо і перевіряємо, особливо на наявність підозрілих предметів у автомобілі», – пояснив у коментарі ZAXID.NET старший інспектор патрульної служби Львівського міського управління ДАІ, молодший лейтенант Михайло Тупісь, який перебував на блокпосту на вулиці Стрийській у Львові.


Раніше повідомлялося, що львівські правоохоронці спільно з представниками громадських організацій будуть забезпечувати охорону громадського порядку у посиленому режимі під час проведення заходів у Львові та в області 1 травня та 9 травня.

Фото: zaxid.net 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *