ОСТАННІ НОВИНИ

Рейдерів «Привокзального» узяли «в облогу» МВС та Генпрокуратура

|

Генпрокуратура та МВС узяли на посилений контроль питання незаконної діяльності рейдерів на ринку «Привокзальний». Про це повідомили у прес-службі народного депутата України, співголови депутатської групи «Львівщина» у Верховній Раді Ігоря Васюника.

В офіційному листі-відповіді на депутатське звернення Ігоря Васюника щодо рейдерського захоплення ринку «Привокзальний», міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та заступник Генерального прокурора України Микола Банчук надіслали відповідь. Зокрема, у відповіді Арсена Авакова йдеться: «У Міністерстві внутрішніх справ перебуває на розгляді Ваше депутатське звернення за зверненням Ничипуренка Д.М. щодо перевірки обставин захоплення ТОВ «Привокзальний» ринок у місті Львів та з інших питань. Повідомляємо, що за цей час за викладеними у Вашому депутатському зверненні відомостями працівниками органів внутрішніх справ здійснюється перевірка, про результати якої Вас буде поінформовано додатково».

У відповіді Генеральної прокуратури Україні зазначено, що питання привокзального направлено для вирішення прокурору Львівської області, «якому доручено організувати перевірку згідно із вимогами чинного законодавства. Вирішення взято на контроль Генеральною прокуратурою України».

 Нагадаємо, адміністрацію ринку «Привокзальний» 26 лютого захопили невідомі, представляючись «Автономним опором» та Асоціацією вільних профспілок Львівщини. Керує бунтівними підприємцями одіозна активістка Оксана Козлова та її колега із міста Сєвєродонецьк Лариса Брильова. 

За фактом силового захоплення прокуратура Франківського району порушила 5 кримінальних проваджень. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *