ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужі зібрали для української армії понад 114,6 млн грн.

|

Станом на 29 квітня в якості допомоги Збройним Силам України в рамках акції “Підтримай Українську армію” на рахунки Міністерства оборони України надійшло вже більше 114,6 мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі МОУ.

З цієї суми 108,2 мільйона гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку Української армії перераховано 27 мільйонів 23 тисячі гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 88,9 тисячі доларів США та 36,2 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми), залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 44,45 тисячі доларів США (гривневий еквівалент – 501,6 тисячі гривень) та 18,1 тисячі євро (гривневий еквівалент – 275,3 тисячі грн).

Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції “Підтримай Українську армію” та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *