ОСТАННІ НОВИНИ

Між окупованим Кримом та материком суттєво ускладнився рух

|

Внаслідок непродуманих рішень окупантів Криму щодо організації повноцінного контролю пасажирів, транспортних засобів та вантажів на адміністративному кордоні між окупованим Кримом та Херсонською областю, суттєво зросли черги у пунктах контролю. Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби.

Найбільші ускладнення наразі спостерігаються у пункті контролю «Чонгар». Тут черги на виїзд з материкової України розтягнулися на4 кілометрита мають тенденцію до збільшення. В середньому оформлення однієї вантажівки у російських прикордонників триває не менше 40 хвилин, а легкових автомобілів – 20 хвилин. Внаслідок чого водіям легкових автомобілів доводиться очікувати своєї черги близько 5 годин, а вантажівок – не менше 10. В цей же час на в’їзд до материкової України жодних ускладнень не спостерігається. 

Така ситуація негативно відображається, у першу чергу, на жителях Криму, які вимушені постійно їздити на материкову частину України. У свою чергу українські прикордонники вживають усіх засобів, щоб полегшити учасникам руху пересування в обидва напрямки.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *