У Львові виявили 100 тисячну партію фальсифікованої горілки

|

Днями працівники підрозділу фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Львівській області викрили схему незаконної реалізації лікеро-горілчаних виробів через мережу торговельних об’єктів, які у своїй господарській діяльності використовують службові особи одного із львівських підприємств гуртової торгівлі. Про повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Під час проведених обшуків складських приміщень і торгових закладів правоохоронці виявили близько 99 850 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв, орієнтовна вартість яких складає близько 3 млн. гривень. Неякісний алкоголь, який готували до продажу, вилучено із незаконного обігу.

Працівники слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Львівській області за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров`я людей, а так само незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків). Зараз проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *