ОСТАННІ НОВИНИ

Де купатися цього літа

|

Дозвіл на організацію водного відпочинку у 2014 році у Львові відпрацьовують база відпочинку «Винниківське озеро»  та ТзОВ «Колиба» в смт. Брюховичі. На інших водних об’єктах міста купання заборонено.

Як пояснили Львівському порталу у прес-службі Львівської міської ради, на заборонених водоймах зафіксоване перевищення концентрації забруднювальних речовин.

Львів’янам нагадують, що найбільш сприятливою для купання є безвітряна сонячна погода з температурою повітря 22°С та води 18°С. Найкращий час – ранок або вечір, коли сонце гріє, але немає небезпеки перегрівання. «Після тривалого перебування на сонці, не пірнайте у воду з розбігу, а заходьте поступово, можна спочатку декілька разів зануритися у воду. Різка зміна температури дуже небезпечна для людського організму, особливо для людей з хворим серцем. Плавати у воді потрібно не більше 20 хв», – нагадують рятувальники.

Категорично забороняється: заходити у воду в нетверезому стані, запливати за територію пляжу, яка огороджена буйками, підпливати до суден і моторних човнів, що рухаються, стрибати у воду з плавзасобів, споруд та предметів, які для цього не призначені, використовувати для плавання надувні матраци, подушки, автомобільні камери, дошки, несправні човни, допускати у воді грубі ігри зі захопленням рук та ніг учасників, подавати фальшиві сигнали біди,  засмічувати воду. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *