ОСТАННІ НОВИНИ

Мапа захоплених будівель на Сході

|

Озброєні терористи продовжують орудувати на Сході України, захопленими залишаються адмінбудівлі у Донецьку, Слов`янську, Маріуполі, Костянтинівці, Луганську та Первомайську.

Наразі найбільше напруження залишається в Донецьку. Там після нападу на мирний проукраїнський мітинг травмовані люди. Терористи вивішують прапор так званої “Донецької республіки” навіть на відділеннях українських банків. Сепаратисти контролюють будівлю радіотелевізійного передавального центру, а в деяких районах вимкнені і українські канали.

Під контролем бойовиків залишається Слов`янськ і траса у напрямку Харкова. Також відучора побільшало озброєних сепаратистів у Костянтинівці. Робота міськради відновлена, проте озброєні люди контролюють входи до споруди.

У Луганську також з`явилися нові “гарячі точки” – екстремісти захопили будівлю обладміністрації та прокуратури. Також вони продовжують контролювати будівлю СБУ. На Луганщині ж озброєні люди захопили міськвиконком Первомайська. Там підняли прапор “Луганської республіки” і зняли український.

Озброєні терористи перебувають у приміщеннях міськвиконкомів Маріуполя, Горлівки, Макіївки, Єнакієвого і Харцизька. Як повідомлялося раніше, сепаратисти в Луганську штурмують будівлю МВС, у відповідь летять гранати, передає ТСН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *