ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині створюють єдиний і неповторний Люстраційний комітет

|

28 квітня на черговому засіданні Координаційної ради Львівської облради, яке провів голова Львівської обласної ради Петро Колодій, за пропозицією члена Координаційної ради Ігоря Коцюруби було створено робочу групу, яка займатиметься формуванням Люстраційного комітету. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

За пропозицією ініціаторів, на Львівщині має бути єдиний Люстраційний комітет. Він координуватиме свою діяльність з Києвом.

До складу робочої групи, окрім Ігоря Коцюруби, увійшли такі представники громадськості: Андрій Рожнятовський, Роман Брезіцький, Всеволод Іськів, Андріан Фітьо, Іван Белей, Ігор Лозинський, Володимир Парубій, Василь Молдован, Світлана Півень, Ярина Курівчак, Степан Яхницький, Андрій Ребець, Олег Коропецький, Юліан Рудницький, Олег Дегтяренко.

Відзначимо, що робоча група повинна напрацювати Положення про діяльність Люстраційного комітету, попередньо звернувшись до Голови люстраційного комітету України при Кабінеті міністрів України Єгора Соболєва з проханням отримати необхідні установчі документи.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *