ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада вимагає виділити кошти на ремонт дороги Броди – Червоноград

|

Депутати Львівської обласної ради звернулися до в. о. Президента України, Прем`єр-міністра України та Верховної Ради України з вимогою додатково виділити з державного бюджету кошти на проведення невідкладних робіт із ремонту автодороги загального користування державного значення Броди – Червоноград. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Як зазначають депутати у своєму зверненні: «Капітальний ремонт на вказаній ділянці дороги не проводився впродовж 40 років, а ситуація постійно погіршується. Незадовільний стан дороги спричинено інтенсивним рухом великовагового транспорту, що перевозить цукровий буряк, вугілля, деревину та інше. Проектна потужність дорожнього полотна не розрахована на таке навантаження, а об`їзних доріг немає.

Загалом автодорога має настільки катастрофічний стан, що користування нею несе реальну загрозу для життя людей. Оскільки дорожнє покриття знищене, рух транспорту проводиться узбіччями доріг, а подекуди взагалі полями. Найважливіше, що дітям доводиться долати цей шлях, аби дістатися до школи. Знято сімнадцять рейсів громадського транспорту».

З огляду на це, депутати обласної ради звернулись до державного керівництва із вимогою виділити Львівській області у 2014 році з бюджету України кошти на проведення ремонту дороги загального користування державного значення Броди – Червоноград.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *