ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських тягнибоківців підпалили

|

Під дверима Львівського офісу ВО «Свобода» підпалили агітаційну продукцію кандидата в Президенти України Олега Тягнибока. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОО ВО «Свобода».

29 квітня в під’їзді будинку, в якому розташовано офіс Львівської обласної організації ВО «Свобода», невідомі підпалили друковану агітаційну продукцію кандидата в Президенти України Олега Тягнибока. Зараз на місці злочину працюють слідчі управління МВСУ у Львівській області. 

Як повідомив керівник Львівського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Олега Тягнибока Андрій Холявка, задимлення під дверима офісу помітили працівники – саме  сьогодні тут вивантажили друковану агітаційну продукцію кандидата в Президенти України Олега Тягнибока. Це сталося приблизно о 16 годині.

«Працівниці офісу самотужки загасили полум’я, однак плакати знищено. Збитки підраховуємо.   Зараз на місці злочину працюють працівники міліції. Звичайно, цей підпал – не випадковість, а політичний акт. Це – вибори, і, виглядає, що кампанія буде неспокійною і брудною. Вимагаємо від керівництва ГУ МВСУ у Львівській області якнайшвидше розкрити злочин та покарати зловмисників», – зазначив Андрій Холявка.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *