ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських вихователів вчитимуть бавитися повітряними кульками

|

Львівська майстерня повітряних кульок «Zabava.lviv.ua» виступила з соціальною ініціативою і запросила вихователів дитячих садочків на безкоштовне навчання з твістингу. Про це Львівському порталу повідомили організатори майстер-класу.

«Ми вирішили відволікти людей від сірих буднів і сконцентрувати їхню увагу на майбутньому – на наших дітях. Так і зародилася ідея влаштувати акцію для вихователів дитячих садків. Для нас – це нагода зробити добру справу, для них – стати чарівниками», – розповів керівник Майстерні повітряних кульок «Zabava.lviv.ua» Михайло Гузаревич.

Для участі у семінарі необхідно зібрати групу від 5 до 10 осіб із працівників дитсадка та зателефонувати за номером Майстерні 068 5 000 555.  

Акція триватиме до 30 червня. Семінар проводитимуть за адресою вул. Ковжуна,3 (центр міста). Необхідним матеріалом та обладнанням Майстерня повітряних кульок забезпечує безкоштовно.

На семінарі обіцяють навчити перших кроків у роботі із повітряними кульками та виготовленню фігурок із довгих кульок для моделювання (твістингу).

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *