ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонал-борець взяв на поруки підстреленого Кернеса

|

Меру Харкова Геннадію Кернесу, якого після замаху відвезли на лікування в ізраїльську клініку, змінили запобіжний захід з відкритого проти нього кримінального провадження. За клопотанням адвоката Кернеса Печерський районний суд міста Києва 28 квітня замінив частковий домашній арешт на особисті поруки, які взяв на себе депутат регіонал Ельбрус Тедеєв. Про це повідомляє Комсомольська правда з посиланням на адвоката Геннадія Кернеса.

«Даний запобіжний захід не покладає на Геннадія Кернеса  жодних  додаткових зобов`язань, у тому числі обов`язків або обмежень, пов`язаних з перетинанням державного кордону України», – пояснив адвокат Геннадія Кернеса Олександр Гунченко.

Нагадаємо, 13 березня Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення , що Геннадій Кернес до закінчення слідства по відкритому проти нього кримінальному провадженню повинен знаходитися під частковим домашнім арештом. Меру закидають “тортури”, “загрозу вбивства” і “незаконне викрадення людини”. А вчора близько 12:00, на мера Харкова Геннадія Кернеса був скоєний замах, коли той купався  в джерелі на Саржиному Яру.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *