ОСТАННІ НОВИНИ

Під стінами обласної ради пройшов мовчазний пікет

|

Кілька працівників стоматологічної поліклініки №3 сьогодні мовчки пікетували Львівську обласну раду, де нині засідають депутати. Про це передає кореспондент Львівського порталу.  

Люди нічого не викрикували, не скандували, вони спокійно стояли перед стінами ЛОР і тримали у руках один великий транспорант із написом «Геть хабарника Годованого» і три маленьких: «Втрачене здоров’я чотирьох голодуючих не мине даремно хабарнику-корупціонеру Годованому!», «Продам місце лікаря 16-20 тис євро (ціна договірна). Гол. лікар В.Годований» та «П’ять днів голодують чотири стоматологи 3-ї стоматполіклініки…».

Як пояснили пікетуючі, вони стоять тут для того, аби привернути увагу депутатів ЛОР щодо їхньої вимоги звільнити головного лікаря 3-ої міської стоматологічної поліклініки Василя Годованого. Працівники поліклініки переконані, що головлікар є корупціонером. За їхніми словами, четверо стоматологів уже п’ятий день голодують.

Варто також зазначити, що цей пікет влаштували незаконно звільнені стоматологи даної поліклініки, які також добиваються свого повернення на робочі місця. 

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *