ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники просять місцевих вгамувати пристрасті – вони надійно охороняють кордон

|

Державна прикордонна служба закликала жителів прикордоння не брати участі у відверто провокативних заходах. І наголосила, що державний кордон охороняється посилено, а прикордонне відомство діє усіма можливими способами для забезпечення безперебійної роботи пунктів пропуску.

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

«Персонал Держприкордонслужби України та мешканці прикордоння є громадянами однієї країни, а не ворогами, їм нічого ділити, а навпаки – вони у всьому мають шукати взаємовиручку та підтримку. Мета  та завдання діяльності Державної прикордонної служби України визначені державою, виконуються персоналом в особливих умовах фізичного та психо-емоційного навантаження, тому підтримка зі сторони місцевого населення у таких умовах є незайвою і необхідною. Позиція прикордонників об’єктивна, вони не підтримують жодну з політичних сил, а головним їх завданням є забезпечення стабільності в прикордонні та контрольованих прикордонних районах, захисті мирного населення від діяльності злочинних угрупувань, та від радикально налаштованих груп осіб, які намагаються слідувати в Україну з метою подальшої дестабілізації ситуації», – зазначено у повідомленні.

Прикордонники заявили, що готові підтримати місцеве населення. «Інтереси прикордонників збігаються з інтересами місцевого населення, і передусім це спокій в наших оселях та безпека наших родин, недопущення дестабілізації ситуації в регіоні, яка може призвести до вкрай важких наслідків».

«Політичні бурі та амбіції з часом стихнуть, а гарні людські, добросусідські відносини можна зіпсувати безповоротно», – наголошують у відомстві. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *