ОСТАННІ НОВИНИ

Екстремальні розваги підлітка закінчились в лікарні

|

До Старосамбірської центральної районної лікарні з тілесними ушкодженнями потрапив неповнолітній 12-річний житель с. Стрілки, Старосамбірського району, Львівської області. Хлопчик травмувався на залізниці. Про це Львівському порталу повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

В дитини діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, перелом черепа, перелом шийного відділу хребта, ураження електричним струмом. Дані тілесні ушкодження він отримав при падінні із залізничного мосту, який розташований на перегоні Стрілки-Ясениця, Львівської залізниці.

Правоохоронцями встановлено, що у вихідний день четверо друзів вирішили провести свій час за розвагами на залізничному мості. 12-річний хлопчик, перебуваючи на перегоні «Стрілки-Ясениця», біля світлофору захотів похизуватись перед друзями. Хлопчина виліз на конструкцію залізничного мосту через річку «Топільниця», при цьому сказавши, що він це робить неодноразово, з власної необережності був уражений електричним струмом. Після чого впав із мосту з висоти близько6 метрів.

Очевидці викликали машину швидкої медичної допомоги. Каретою Стрілківської швидкої медичної допомоги дитину доставлено до Старосамбірської ЦРЛ, де встановлено діагноз: важка поєднана травма тіла, відкрито черепно-мозкова травма, багатоуламковий перелом склепіння та основи черепа, забій головного мозку великого ступеня, перелом шийного відділу хребта, термічні опіки шиї зліва, опіки гомілок (ніг) внаслідок ураження електричним струмом. Потерпілому проведено хірургічне втручання, інкубація трахеї та штучна вентиляція легень.

Стан його здоров`я оцінюється лікарями як украй важкий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *