ОСТАННІ НОВИНИ

Влітку у Львові «будитимуть сплячих левів»

|

Конференція менеджменту «Пробудімо сплячих левів» від компанії RTC змінює формат і трансформується в серію літніх зустрічей. Серед доповідачів – керівники місцевого бізнесу, які завдяки менеджменту вивели свою компанію на високі обороти. А також, консультанти та тренери, котрі поділяться практичними інструментами, що використовуються в багатьох компаніях України та світу.

«Ми прийняли рішення перетворити конференцію на серію літніх зустрічей з кількох причин. – коментує директор компанії RTC, організатор серії літніх зустрічей «Пробудімо сплячих левів» Оксана Краснопольська. – По-перше, в умовах невизначенності, коли кожна копійка у підприємців на рахунку, ми значно здешевимо наш захід і зробимо його максимально доступним. По-друге, формат двогодинної вечірньої зустрічі є досить зручним для всіх і не забиратиме багато часу. Ну і по-третє, кожен учасник заходу може вибрати для себе те, що буде йому цікаво. Це або всі доповіді, або якісь конкретні, потрібні йому в роботі теми».

Перша зустріч відбудеться уже 30 квітня у Львівському інституті менеджменту (вул. Ліська, 16). Відкриватиме серію зустрічей відомий підприємець, засновник компаній «Промкабель-Електрика» і «Пан Електро», які входять до трійки лідерів свого ринку, громадський діяч Ваче Давтян. Тема його доповіді – «Загроза чи можливість? Як стати лідером в нових умовах».

Наступна зустріч відбудеться 5 червня. Доповідачами стануть директор ТзОВ «Террін» (мережа ресторанів «A la minute», 32 ресторани по всій Україні) Андрій Янчук із темою «Досвід і результати використання модифікації MBO (управління по цілям) в нашій компанії» та директор і співзасновник RTC, бізнес-тренер, HR-консультант Оксана Краснопольська із доповіддю на тему «Правильна оплата праці: кому, скільки, за що».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *