ОСТАННІ НОВИНИ

23 львів’ян покарали за розміщення реклами у непризначених місцях

|

З початку цього року за несанкціоноване розміщення по Львову рекламних оголошень, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» оформили 23 адмінпротоколи. Ці протоколи скеровані на розгляд адмінкомісій відповідних районів, за місцем проживання порушників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Крім складання протоколів про адмінправопорушення на осіб, які здійснюють розклеювання рекламних матеріалів у невідведених місцях, КП «Адміністративно-технічне управління» контролює процес очищення елементів благоустрою. Так, з початку року до житлово-комунальних служб було скеровано 176 телефонограм для оперативного опрацювання та подано 38 вимог щодо усунення даного виду правопорушення. У випадку невиконання вимог, до працівників ЛКП можуть бути застосовані заходи адмінвпливу.

«Нагадуємо, що розміщення рекламних оголошень на елементах благоустрою є забороненим і передбачає покарання у вигляді штрафних санкцій, розміром від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб. Дуже шкода, що замість інформаційних щитів, які розташовані по всьому місту, правопорушники розвішують свою рекламну продукцію на дорожніх знаках, електричних опорах та фасадах будівель. Натомість, точне місце розташування інформаційних площин можна дізнатись у КП «Адміністративно-технічне управління», зателефонувавши за номером 244-31-73», – повідомляє в. о. директора КП «Адміністративно-технічне управління» Наталя Сеньків.

Варто зазначити, що з початку передвиборної кампанії у Львові не було виявлено жодного факту розклеювання агітаційних матеріалів кандидатів на посаду Президента України у недозволених місцях.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *