ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впіймали шахрая, який видурив у людей 400 тисяч гривень

|

Державна служба боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС у Львівській області викрила шахрая, який заволодів коштами жителів Львівської та Волинської областей в обмін на обіцянку доставити автомобілі зі США та придбати земельні ділянки на території України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС у Львівській області.

25-річний житель Луцька обіцяв людям «Audi A6», «Mercedes» Е класу та «Nissan-Tеanа», а ті віддавали йому гроші без будь-якого юридичного оформлення документів. «Таким чином зловмисник привласнив собі майже 400 тисяч гривень, частину з яких він отримав у доларах», – повідомив заступник начальника відділу УДСБЕЗ Львівщини Михайло Тесля.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1, ч. 2 та ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Матеріали стосовно шахрая направлені на розгляд до суду. Самому зловмисникові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *