ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чадним газом отруїлись літня пара та молодик

|

Цими вихідними у Львові сталось два випадки отруєння чадним газом. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Так, цієї суботи у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку, що знаходиться у Львові по вул Замарстинівська отруївся чадним газом 21-річний житель міста Славутич Київської області.

Постраждалого було госпіталізовано в стані середньої важкості до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Після проходження барокамери та отримання необхідної медичної допомоги 27 квітня у задовільному стані він відпущений додому.

Натомість в ніч проти понеділка до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні госпіталізовано двох львів’ян, які проживали по вул. Роксоляни. З попереднім діагнозом отруєння чадним газом у лікарню доставлено 79-річного чоловіка та 73-річну жінку. У чоловіка важкий стан, у жінки – середньої важкості.

Діагноз отруєння чадним газом клінічно підтверджено.

Причина отруєння в обох випадках встановлюється. Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово перекрито подачу газу до квартир.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *