ОСТАННІ НОВИНИ

Загарію представлено особовому складу міліції Львівщини

|

Щойно полковника міліції Дмитра Загарію урочисто представлено в якості начальника Головного управління МВСУ у Львівській особовому складу. Його представив заступник міністра внутрішніх справ Микола Величкович. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, у актовій залі ГУ МВСУ у Львівській області повний аншлаг. Призначення Загарії присутні вітали радісними усмішками та гучними оплесками. На його представлення також була голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех. Як інформує кореспондент Львівського порталу, вона чи не єдина хто не аплодував.

Зазначимо, що власне через І.Сех представлення Д.Загарії відбулось із значним затриманням, оскільки вона не хотіла погоджувати його кандидатуру на керівника УВС Львівщини.

«Дмитро Загарія стане напевно першим в історії України начальником міліції, якого обрали у відчайдушній публічній боротьбі самою громадою, всупереч думці провідної політичної партії в регіоні», – прокоментував раніше це призначення журналіст, член робочої  комісії з реформування МВС України Юрій Бутусов.

Нагадаємо, що Львівщина залишилась без головного правоохоронця наприкінці лютого. Начальник ГУ МВС у Львівськійобласті Олександр Рудяк подав рапорт на звільнення з внутрішніх органів 22 лютого. Кадрове питання активно обговорюється серед громадськості, яка після люстраційного процесу віддала перевагу Дмитру Загарії. Затягування з призначенням головного міліціонера області уже почало хвилювати і народних депутатів.

Фото: Вголос

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *