ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко закидає Порошенку "залежність від Росії"

|

Бізнесмени, частина бізнесу яких знаходиться в Росії, не можуть бути незалежними від цієї країни.

Таку думку в ефірі телеканалу Інтер висловила кандидат у президенти, екс-прем`єр Юлія Тимошенко, пишуть “Українські новини“.

На її думку, нардеп, кандидат на пост президента Петро Порошенко залежить від Росії.

“Коли в розпал війни одному з кандидатів у президенти – а це Петро Порошенко, практично дають замовлення … на Севастопольський ремонтний завод – ті люди, які сьогодні окупували країну – на 130 з чимось мільйонів доларів, то це говорить про те, що ми практично переходимо до формату, коли зв`язка “агресія Росії і п`ята колона олігархії”  стають практично нашою слабкістю, нашою поразкою”, – заявила екс -прем`єр.

За словами Тимошенко, “Росія і олігархи – це практично одне ціле”.

“Вони разом не хочуть знищити корупцію, не хочуть змін, хочуть, щоб все було як завжди. Тому на цих виборах не можна пропустити єдиного кандидата від олігархії , який зараз набирає сили”, заявила вона.

Також Тимошенко зазначила, що на виборах президента великий бізнес хоче зберегти свій вплив над Україною.

Окрім того вона упевнена, що вести переговори з президентом РФ Володимиром Путіним недоцільно.

“Якщо ми і підемо – то у форматі чотирьох, як передбачалося в Женеві, і перед цим необхідно, щоб Росія виконала три умови, передбачені Женевою. А саме – негайно звільнити заручників; розблокувати будівлі; відкликати російські війська від кордонів з Україною. Інакше говорити нема про що”, – заявила Тимошенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *