Активістів «Срібної землі» разом з банером «запакували» в автівку

|

Після активної словесної перепалки громадськості та активістів «Срібної землі», які намагалися розгорнути провокативний транспарант, усіх потенційних провокаторів «погрузили» в авто. Про це із місця подій повідомляє кореспондент Львівського порталу.

У супроводі силовиків та депутатів Львівської міської ради, усіх агресивних людей вивезли із площі перед пам’ятником Степанові Бандері. За словами начальника управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрія Шевціва, провокативний банер у надійних руках. Натомість агресивних членів «Срібної землі» уже відпустили і вони можуть приєднатися до мирного параду вишиванок.

 

Зараз на площі перед пам’ятником Степанові Бандері, учасники параду формують колони.

 

Нагадаємо, що сьогодні, 27 квітня, у Львові відбудеться так званий «Марш вишиванок» на честь вояків дивізії  «Галичина» і «Небесної сотні». Заявку на проведення акції до Львівської міськради подала маловідома організація «Срібна земля». З цього приводу своє обурення вже висловила низка організацій, безпосередньо пов’язана з Майданом.

Також повідомлялось, що сьогодні у Львові очікують на провокації від «Свободи».

Відтак охорону громадського порядку у місті Львові під час масових заходів 27 – 28 квітня забезпечуватимуть працівники СБУ. Допомагатимуть СБУшникам активістами громадських організацій: «Самооборона Львівщини», «Автосотня», «Варта-1», «Народна Самооборона», «Афганська сотня» та «Правий сектор».

Начальник СБУ Львівщини припускає, що будь-яка провокація у Львові може призвести до вторгнення російських військ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *