ОСТАННІ НОВИНИ

За масовими заходами у Львові пригляне СБУ та активісти ГО

|

Охорону громадського порядку у місті Львові під час масових заходів 27 – 28 квітня забезпечуватимуть працівники СБУ. Допомагатимуть СБУшникам активістами громадських організацій: «Самооборона Львівщини», «Автосотня», «Варта-1», «Народна Самооборона», «Афганська сотня» та «Правий сектор». Про це Львівський портал повідомили у прес-службі УСБУ у Львівській області.

Спільна нарада керівництва Управління СБ України у Львівській області з представниками громадських організацій Львівщини відбулася у Львівському управлінні СБУ. Під час зустрічі обговорювалися напрямки і форми взаємодії у спільному забезпеченні охорони громадського порядку під час масових заходів до річниць створення дивізії «Галичина 27 та 28 квітня та закінчення війни 8-9 травня у місті Львові.

Нарада відбулася за участю начальника Управління СБ України у Львівській області генерал-майора Віктора Андрейчука, який спільно з представниками громадських організацій провели напрацювання плану спільних заходів з метою недопущення порушень правопорядку та провокацій під час масових акцій.

Начальник СБУ Львівшини також відзначив, що правоохоронці найбільше потребують залучення активістів, які у пішому порядку спільно з оперативниками патрулюватимуть вулиці в місцях проведення масових акцій. 

Фото: Антін Павловський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *