ОСТАННІ НОВИНИ

У Крим стягують новітню техніку

|

На запланованому параді до Дня перемоги 9 травня в Севастополі покажуть військову техніку нового покоління.

Про це повідомляє телерадіокомпанія “Звезда”.

“Репетирують на Херсонеському аеродромі неподалік від Севастополя. Подробиці параду тримаються в секреті, але, військові обіцяють, що він буде особливим”, – йдеться в повідомленні.

Очікується прибуття перших осіб Росії.

Крім того, в механізованій колоні пройдуть бронемашини “Тигр” нового покоління, БТРи, зенітно-ракетні комплекси “Бастіон” і “Оса”, а також артилерійські знаряддя.

“Крім цього, будуть залучатися ще й берегові ракетно-локаційні комплекси “Мінерал”. Всі учасники параду: контрактники і строковики – мають достатній досвід ведення машин”, – розповів начальник артилерії бригади морської піхоти Ігор Сварковский.

Судячи з повідомлення, тренування почалися 7-го квітня, проходять два-три рази на тиждень і, за словами військових, успішно: вже зараз машини йдуть практично рівно. За одну репетицію техніка проїжджає плац в середньому не менше 10 разів. Після двох проездок – обов`язковий розбір.

У репетиціях беруть участь як “старожили”, так і “новачки”.

Техніка, яка пройде по Севастополю 9-го травня, в основному з військових частин Криму, але представлені і інші регіони регіонів Південного військового округу.

 Українська правда 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *