ОСТАННІ НОВИНИ

Російські спецслужби готують провокації в Західній Україні – Шевченко

|

Народний депутат України Андрій Шевченко вважає, що наступні два тижні стануть вирішальними для України. А російські спецслужби всіляко намагатимуться в цей час розвивати провокації у Західній Україні. Про це депутат заявив під час візиту до Львова – повідомила Львівському порталу прес-служба Львівського штабу ВО Батьківщина.

«Добре, що знайшлося чимало політиків, громадських діячів які сказали: давайте найближчі 2 тижні убезпечимо себе від провокацій. Давайте не будемо робити на вулицях Львова, Франківська, Тернополя нічого такого, щоби могли використати проти нас, – каже А.Шевченко. – Росіянам це потрібно для жахливої картинки на каналах, щоби всім показати, що у нас тут відбувається. Нам важливо тонко, як по струні пройти ці 2 тижні, бо йдеться про майбутнє нашої держави».

На думку А.Шевченка, Росія розхитує ситуацію на Сході. «Їхнє завдання – зірвати президентські вибори, – каже народний депутат. – Тому це спільний інтерес усіх кандидатів усіх поглядів. Нам треба об’єднатися, щоби вибори відбулися. Нам треба зробити все можливе, щоби кожен зробив свої вибір вільно. Ми за це стояли на Майдані, щоб усі, хто хоче балотувалися могли балотуватися, і хто хоче голосувати, могли голосувати. Дуже важливо, щоби у другий тур увійшли два демократичний кандидати, проєвропейські політики».

На переконання нардепа, сьогодні країна переживає найскрутніший момент після 1991 року. «А тому дуже важливо не піддаватися скептицизму», – сказав він.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *