ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові – новий керівник підрозділу фінансових розслідувань Міндоходів

|

Сьогодні, 25 квітня, працівникам Головного управління Міндоходів у Львівській області представили в.о. заступника начальника ГУ Міндоходів у області – начальника слідчого управління фінансових розслідувань, полковника податкової міліції Віктора Лилика. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів у Львівській області.

Нового керівника представляв в.о. начальника Головного слідчого управління Міністерства доходів і зборів України Андрій Падалка.

Посадовець заявив, що Віктор Лилик нестиме персональну відповідальність за кадрові призначення в слідчо-оперативних підрозділах Головного управління Міндоходів у Львівській області. У той же час Андрій Падалка гарантував підтримку всім, хто прагне працювати чесно і відкрито.

Віктор Лилик пообіцяв активно, плідно і напружено працювати та вимагати цього від підлеглих. Довідка Лилик Віктор Анатолійович народився 7 квітня 1972 року в смт. Тростянець Вінницької області.

Закінчив Національну академію Служби безпеки України за спеціальністю правознавство. Нагороджений нагрудними знаками «За відзнаку в службі», «За честь і службу», «Відмінник податкової міліції», «За бездоганну службу» ІІІ ступеня та відзнакою «За бездоганну службу в податковій міліції» ІІІ ступеня.

У податкових органах працює з 1995 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *